Follow us on: Facebook YouTube
Rijbewijstips

Het CBR heeft onlangs een website gelanceerd met 14 tips om op een goede en veilige manier je rijbewijs te halen.
Lees verder >>
Fotografisch overzicht

Rijbewijs in 10 dagen


Afhankelijk van je aanleg en beschikbaarheid is het bij ons ook mogelijk om je autorijbewijs in 10 dagen te halen.
 
Tijd 
Uit ervaring blijkt dat hoe sneller je achter elkaar lest hoe minder rijlessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld maar 1x per week een rijles dan moet je er de volgende rijles weer helemaal in komen en dat kost je extra tijd en dus geld. Een spoedopleiding zorgt er dus voor dat je niet alleen sneller je rijbewijs kunt halen maar ook effectiever.
 
Proefles
Mocht je interesse hebben in de spoedopleiding dan wordt er vooraf een proefles ingepland om te kijken wat je aanleg, inzet en motivatie is. Tijdens deze proefles wordt er ook gekeken of je geschikt bent om een spoedopleiding te volgen. Ben je geschikt voor de spoedopleiding dan wordt er meteen een tussentijdse toets en praktijkexamen ingepland en zal de instructeur samen met jou bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen slagen. Vervolgens worden de rijlessen ingepland en weet je dus direct waar je aan toe bent.
 
Blokken
Tijdens de spoedopleiding lessen we in blokken van 2 uur. Langer is niet aan te raden want dan verzwakt de concentratie.
 
Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een spoedopleiding moet je al wel in het bezit zijn van je theorie en moet je 10 dagen achter elkaar overdag (tussen 7:30 en 17:30) kunnen lessen. Tevens moet je je minimaal 3 maanden voor je praktijkexamen wilt doen aanmelden voor de spoedopleiding! Theorie kun je halen vanaf 16 jaar. Lessen mag vanaf 16½ jaar en praktijkexamen vanaf 17 jaar.
 
Informatie
Voor meer informatie over de spoedopleiding kun je appen of bellen met Rick Oegema (06-14734733).

Vestiging Ochten
Weth. v. Lavierenstr. 3
4051 AW Ochten
T (0344) 64 22 55


Vestiging Dodewaard
Juttepeer 22
6669 GT Dodewaard
T (0488) 48 49 80


info@rijschooloegema.nl
De nieuwe theorie-
opleiding
start op
maandag
16 april
2018!
Telefonische bereikbaarheid >>
© 2018 | Rijschool Oegema | Sitemap Ontwerp en Realisatie: Van Suilichem Communicatie BV
Home